Уникален метод за представяне на автор и творчеството му в играта "Възрожденско приключение" за 24 май

Уникална по съдържание игра отново стартира на страницата в социалната мрежа facebook екипът на "Възрожденско приключение". Тя е посветена на 24 май. За пръв път, по особено оригинален, атрактивен и нетрадиционен начин, се представя творчеството на един автор от Пещера- Николай Илчевски. Писателят се е съгласил анимиран негов аватар да участва в играта, като с това я прави особено атрактивна. Ето какво послание стартираха играта организаторите:

"Добре дошли в новото ни начинание! Провокативно и различно, то е създадено за най-светлия празник на духовността, писмеността и просветата – 24 май. Това е нашият начин да се преклоним пред славата на българското слово с цялата почит, преклонение и уважение, на които сме способни. Направихме го с много любов и изобретателност. Вплетохме глаголица, кирилица, старобългарско слово и чуждици дори... Но нямаше да се справим без един човек с голямо сърце и огромно чувство за хумор.Той е писател от Пещера. Казва се Николай Илчевски. Не продаваме книгите му, не настояваме да тълкувате творчеството му. Книгите, предоставени от него за вас са вече откупени. Николай дарява парите от това на онкоболна жена. За нас остава надеждата, че ще предизвикаме интереса ви и заедно ще направим този най-български празник незабравим.
Сега ни позволете да представим първата си загадка! Двама от далите верен отговор ще спечелят още утре книга с автограф от автора, голямата награда-ваучер за почивка във винен комплекс "Старосел", ще се тегли точно на 24 май"