Веселина Станишева - кандидат за общински съветник представя Иван Благов

Веселина Станишева е счетоводител вече повече от 35 години. Професия, която тя счита за забавна, въпреки всеобщото схващане за същата, че е скучна. Веселина е омъжена и има две невероятни дъщери.За нея семейството е всичко. Старае се да живее в хармония със себе си и околните, практикува йога, обича планината.  Тя определя себе си като постоянен, стриктен, дисциплиниран и балансиран човек, който може да отстоява възгледите си. Вярва, че е в състояние да помогне за развитието на Общината и с радост приема предожението да стане кандидат за общински съветник. Подкрепя кандидатурата на д-р Николай Пенев за кмет на Общината, защото счита, че има качествата да промени този град в положителна насока.

За своето представяне Веселина избра да разкажем за Иван Благов КМЕТ НА ПЕЩЕРА, който е управлявал града от 1926г. до 1931г.

ИВАН БЛАГОВ

Роден в Пещера Завършва II прогимназиален клас. През 1899г., постъпва млад войник и в 3-ти резервен Пещера, в последствие е произведен в чин младши подофицер. Участва в Балканската и междусъюзническата война /1912-1913/, където за отлична служба е произведен подпоручик и носител на орден за храброст.След войната остава на служба в 27-ми Чепински полк. В Първата световна война е ротен командир. Награден с орден "Св.Александър". Достига до чин капитан. Става кмет по време на Демократическия сговор от 1926-1931г. Става първи и несменяем председател на Дружеството на запасните офицери. Извесетен е като кмет с изключително благороден нрав. Умира през 1939г. и е изпратен с грждански и военни почести.

Веселина очаква Вашата подкрепа в Местни Избори 2019. Номерът на нейната бюлетина е 70, а преференцията 118.

Благодарим Ви!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.