Безплатни правни консултации консултации с известен адвокат в Пещера по инициатива на ”Възраждане”

Безплатни правни консултации консултации с известен адвокат в Пещера по инициатива на ”Възраждане” c
13.07.23, 10:15

НА 28 ЮЛИ В ПЕЩЕРА – БЕЗПЛАТНИ ПРАВНИ КОНСУЛТАЦИИ С АДВ. МАРКОВСКИ

По покана на местната структура на „Възраждане“ в Пещера адв. Димитър Марковски ще предоставя правни консултации в града. Правна помощ от мастития адвокат ще може да получи всеки жител на общината, който се запише за консултация до 27.07.2023г.

Адвокат Димитър Марковски практикува професията си вече 20 години. От 2003г. е член на САК - Софийска адвокатска колегия. Участвал е в над 50 процеса за убийства. Известен е с изключителната си амбиция за успех и особената загриженост към съдбата на клиентите си. Завършил е “Право” във Варненския свободен университет “Черноризец Храбър”. Син е на известния адвокат Марин Марковски.

Ръководи адвокатска кантора „Марковски“, специализирана в предоставяне на правна помощ в административно, гражданско, наказателно, наследствено, семейно, вещно и застрахователно право

Адв. Димитър Марковски ще има прием за безплатни консултации в Пещера на 28 юли 2023г. /петък/ от 11:00 часа. в клуба на ПП „Възраждане“, намиращ се на ул. „Петър Раков“ №33-А.

За записвания – до 27 юли всеки делник от 17:00 до 18:00 часа на място в клуба на „Възраждане“ на адрес Пещера, ул. „Петър Раков“ 33-А

Снимка - Сайт на адв. кантора "Марковски"