Билетите за благотворителния концерт на учениците от СУ "Св.Климент Охридски"- Пещера бяха разпродадени за по-малко от два часа

Билетите за благотворителния концерт на учениците от СУ "Св.Климент Охридски"- Пещера бяха разпродадени за по-малко от два часа c
28.05.19, 13:30

В истинско събитие за Пещера се превърна организираният от ученическия съвет към СУ "Св.Климент Охридски"  благотворителен концерт. Билетите за него бяха изкупени за рекордно краткия срок от по-малко от два часа след пускането им в продажба. Директорът на училището Павлина Шопова-Начкова благодари писмено на всички със следното съобщение в социалната мрежа: 

"С огромно удовлетворение и благодарност към всички, които са съпричастни към Благотворителната изява на Ученически съвет към СУ ,, Св. Климент Охридски" ви уведомяваме, че за по - малко от два часа билетите за залата са разпродадени.За желаещите да помогнат във фоайето на Читалище,, Развитие" , представители на Съвета ще поставят кутия, в която през целия ден 31.05.19г. могат да бъдат оставяни средства.
БЛАГОДАРИМ!❤"

Напомняме,че концертът ще се проведе на 31 май 2019г. в салона на читалище "Развитие-1873г." в гр.Пещера, инициативата за него е на учениците от СУ "Св.Климент Охридски".