Благотворителният концерт на учениците от СУ"Св. Климент Охридски" се превърна в сензация

Благотворителният концерт на учениците от СУ"Св. Климент Охридски" се превърна в сензация c
01.06.19, 07:45

На 31 май 2019г. в салона на Читалище "Развитие-1873" , се проведе благотворителния спектакъл на учениците от СУ "Св.Климент Охридски" в Пещера. 

Гостите на тази изключително благородна инициатива бяха посрещнати с приповдигнато настроение от целия учителски състав на училището, начело с неговата директорка Павлинка Шопова-Начкова. 

Изключителният ученически актьорски състав, ангелогласната Михаела Ринкова, неспирно свирещия през целия спектакъл Михаил Паев, нежния глас на Нели Славова разказаха на публиката една история за истинската любов. История, създадена с изцяло авторски музика, текст и сценарий. Емоциите, които преминаваха като ураган през публиката донесоха силни вълнения и дори сълзи в очите на нежната част от аудиторията. А този спектакъл ще се помни дълго, защото се превърна в една от сензациите в културния сезон на града.

С невероятната подкрепа от своите преподаватели, ръководството на училището, родители и приятели, тези деца ни показаха, разказаха и казаха какъв може да е резултата от едно невероятно партньорство между учител и ученик. Тези деца трептяха на сцената. Сцена, с декор подготвен от самите тях, с невероятно съчетание между традиционно българско облекло и модерно вплетена мултимедия. Тези деца ни преподадоха урок. За това как да сме заедно. Урок по единство. 

За това и заслужено всички, подготвили това представление, бяха удостоени с гръмките аплодисменти на публиката.

Имената на участниците, сътворили магията са:

Нели Славова

Михаела Ринкова

Михаил Паев

Васил Мадин

Мария Младенова

Велко Рангелов

Дани Динчева

Моника Ангелчова

Благой Кълвачев

Таня Дамянова

Николета Динкова

Ани Чакръкчиева

Николай Николов

Средствата, събрани от концерта, ще бъдат преведени по сметката на пострадало в катастрофа дете.