Точно 2000 лв. е събраната сума от благотворителния концерт на учениците от СУ"Св.Климент Охридски" в Пещера

Точно 2000 лв. е събраната сума от благотворителния концерт на учениците от СУ"Св.Климент Охридски" в Пещера c
03.06.19, 17:40

Няма нищо по-стойностно и благородно от това деца да помагат на деца. Така се възпитават добродетели. Днес беше обявена сумата,която е преведена по сметката на Ева от Добрич. Освен снимка на бордерото за направеното дарение, ето какво написа в социалната мрежа една от вдъхновителките на концерта Нели Славова :

"Приятели,
Време е да отчетем  резултатите от  благотворителния спектакъл  в подкрепа на Ева от Добрич.На него бяха продадени 250 покани на стойност 1250 лева.Постъпилите дарения в касата са 735 лева, така сумата стана 1985 лева.Прекрасните ми колеги допълниха до 2000 лева,така че можем да отчетем, че по сметката на Ева бяха преведени  точно 2000 лева.Позволете ми да изразя огромна благодарност към всички, които се включиха  в даренията.Благодаря на тези, които  пуснаха средства в касичката и най-вече на тези, които споделиха с нас този спектакъл. Нашите прекрасни деца заслужават да видите и оцените таланта им. Те  репетираха с толкова желание и страст, без да изгубят и един учебен час-всеки отдели от свободното си време, за да се случи чудото пред вас-нещо повече, дори в деня на самия спектакъл те бяха на училище до обяд. Прекланям се пред таланта  на колегите си- Михаела и Михаил – те горяха заедно с децата в трескавата подготовка. Благодаря на директорите ни г-жа Начкова и г-н Филчев за разбирането и подкрепата. Благодаря! 
Надявам се събраните от нас средства да донесат малко радост и утеха на Ева и  Надежда и съм щастлива, че доброто го има още в нас-то живее в децата ни и затова съм спокойна за бъдещето."

В допълнение изказваме своето преклонение пред това изключително благородно дело и допълваме,че ние сме спокойни в чии ръце сме поверили децата си. Благодарим Ви!

Поклон!

Оставаме с надеждата, че предстои да видим новите творчески изяви на прекрасните таланти-възпитаници на училището и техните ръководители.