За 23-ти април-Световен ден на книгата "Възрожденско приключение" подари на читалището в град Пещера мултимедийна викторина

За 23-ти април-Световен ден на книгата "Възрожденско приключение" подари на читалището в град Пещера мултимедийна викторина c
23.04.19, 18:24

По повод Световния ден на книгата и авторското право Библиотеката при НЧ"Развитие-1873"проведе състезанието за средношколци “В света на книгите” Тази година то се провежда за 15 /петнадесети /пореден път. През всичките тези години – библиотекари, читалищни дейци, ученици и преподаватели, заедно с магията и очарованието на словото и книгите. Да си пожелаем винаги да бъдем с тях, защото те са приятелите , без които не можем !

За 23-ти април-Световен ден на книгата, екипът на "Възрожденско приключение" изработи и подари на библиотеката при читалището в град Пещера клипове за викторина с образователна цел по учебната програма за училища от 8-ми до 12-ти клас и уникално декорирани яйца за темата.

Екипът на "Възрожденско приключение" обяви, че предоставя абсолютно безплатно тази разработка на училища и читалища, желаещи да осъществят подобна викторина.

За връзка, моля ползвайте контактната форма на сайта!