Десислава Брезова-кандидат за общински съветник представя Иван Батаклиев

Десислава Брезова е родена в Пещера. Освен, че е млада и красива, тя е и изключително отговорен млад човек, който обича своя роден град. Споделя, че притежава енергията, волята и ентусиазма да се опита да бъде полезна на своите съграждани . Деси е студентка в Пловдив.Тя се занимава с рисуване и на нея принадлежи идеята да осъществи със собствен труд изрисуването с анимационни герои на детската площадка в квартала, в който живее - "Изгрев". Силно се надява тази нейна идея да бъде реализирана и стане факт в близко бъдеще. Десислава е енергична млада дама, определя се като позитивна личност с потенциал и дух за развитие. Приема предизвикателството да се кандидатира за общински съветник и подкрепя безрезервно кандидатурата на Димитър Батаклиев за кмет на Общината. Вижда в негово лице балансиран и уравновесен млад човек, който е в състояние да промени управлението на града в благоприятна насока.

 Десисава Брезова избра да представим кмет на Пещера, представител на Демократическия сговор и предшественик на кандидата Димитър Батаклиев

ИВАН ДИМИТРОВ БАТАКЛИЕВ 

Пещерец. Дългогодишен помощник кмет на един от най-успешните и дейни кметове на града преди 1944г. Иван  Благов. След подаването на оставка на същия, Иван Батаклиев става кмет на града. Той е известен с  това, че през неговия мандат успешно се справя с голямото наводнение от 1931г., когато Стара река приижда. Под негово ръковдство се строят подпорните стени в града. По време на мандата му се осигурява и терена за изграждане на съдебната палата в местността "Харманите",като сградата е окончателно готова и открита през 1933г До голяма степен заслугата за преодоляване на финансовата криза в града е негова , като общината е пощадена от тежки финансови щети и фалити. Иван Батаклиев се утвърждава като постоянен,принципен човек и деен ръководител. Липсата на стабилно мнозинство на управляващата партия в общинския съвет, невъзможността да се провеждат инициативи, изключително засиленото влияние на опозицията, принуждават всички съветници-сговористи, начело с кмета Иван Батаклиев, да подадат оставка. 

Благодарим Ви!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!